Klímaváltozás – Energiatudatosság – Energiahatékonyság, 
KLENEN

Mottó: „Osszuk meg tapasztalatainkat, dolgozzunk együtt a természet egyensúlyának megőrzéséért”

KLENEN'24
2024. március 6-7.

Egy kis történelem…

Az AEE Magyar Tagozata és az ETE 1999. június 2-3-4-én Egerben „Energiahatékonyság, energiapiac és környezetvédelem az ezredfordulón” címmel nemzetközi konferenciaként rendezte a KLENEN konferenciák jogelődjét.

A konferencia sorozat 2003-ban kapta a KLENEN nevet a „Klímaváltozás – Energiatudatosság – Energiahatékonyság” mozaikszavaként. A név választása a fenntartható fejlődés fontossága mellett arra utal, hogy a természet egyensúlyának megőrzésében fontos szerepe van az energiatudatosságnak és a hatékony energiagazdálkodásnak.
A konferencia 2011-től kezdve évenként az Energetikai Szakkollégium, az AEE Magyar Diáktagozata és további szervezetek közreműködésével kerül megrendezésre. A szervező bizottság - elsősorban gazdasági okokból - ekkor döntött arról, hogy ideiglenesen megszünteti a konferencia nemzetközi jellegét és kapcsolódik a Virtuális Erőmű program Energiahatékonysági Kiválósági Pályázatához.

......ahol tartunk...

Az évek során a konferencia egyre komolyabb szakmai hírnévre tett szert. Egyre többen érzik magukénak a szervezők gondolatait és törekvéseit, egyre többen kapcsolódnak be a programba közreműködőként, támogatóként, előadóként, kiállítóként vagy résztvevőként. Jó évről-évre találkozni szakmai körökben, kicserélni a tapasztalatokat, megismerkedni az új elgondolásokkal. A visszatérő résztvevők mellett jó mindig új szereplőkkel is találkozni és megismerni a fiatal energetikusok munkáit. A KLENEN az a fórum, ahol az energiagazdálkodással az üzemekben és az irányító hatóságokban foglalkozó szakemberek találkoznak, mód van az eszmecserékre és kerekasztal beszélgetések keretében a felmerülő kérdések megvitatására.
Az évenként hagyományosan március elején, a Nemzetközi Energiatakarékossági Világnaphoz kapcsolódóan megrendezett konferenciákon kívül a „KLENEN család” személyes, vagy on-line részvétellel évközi szakmai workshopokat is rendez annak érdekében, hogy az energiagazdálkodás szereplőit a legfrissebb szakmai információkkal tudja segíteni.

......és a jövő.

A tapasztalatcserét fontosnak tartjuk, ezért folytatjuk a rendezvényeink szervezését, amelyekre minden kedves érdeklődőt meghívunk.

Az aktuális konferenciáról a honlap Konferencia fülénél találnak részleteket. Várjuk jelentkezésüket a következő konferenciára előadóként, kiállítóként, támogatóként vagy résztvevőként! 

About

Klímaváltozás
Energiatudatosság
Energiahatékonyság

  Szervezők:
  Association of Energy Engineers (AEE) Magyar tagozata
  Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület (ETE)
  Energetikai Szakkollégium (ESZK)
 • Kapcsolat:
 • CONGRESS Rendezvényszervező Kft.
 • 2092 Budakeszi, Erdő u.66
 • Telefon: + 36 30 639 0909
 • Email: klenen@congress.hu

Mobirise.com